Magazin Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?

Paylaş
Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Elemeye kimler kaldı?

'Survivor'da elemeye kim kaldı?' sorusunun cevabı son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu. 'Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl?' sorusunun yanıtını ise Acun Ilıcalı cevapladı. İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Eleme konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı.

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Eser West kazandı.

Eleme konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Gökhan ile Eser'in adını verdiği Elif Survivor'da elemeye kaldı.

SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU

Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırımıştı. Acun Ilıcalı ada konseyinin başında yaptığı açıklamada Serhat'ın sağlık durumu hakkında şöyle konuştu: "Bugünü hastanede geçirdi ve MR çekildi. Durumu inceleniyor, kesin bir şey yok. Yarın kesinleşecek. Türkiye'deki doktorlarla da görüşülüyor. Sağlık durumuyla ilgili net bilgiyi yarın vereceğiz."

Cuma günü ise oyun başında rahatsızlanan Çılgın Sedat'ın enfeksiyon kaptığı belli olmuştu.



FATİH'E ÖDÜL CEZASI

Daha önce İlhan Mansız ile son bölümde ise Erdi ile kavga eden Fatih Hürkan, Erdi'den Acun Ilıcalı'dan ve seyircilerden özür dileyerek bir daha olmayacağının sözünü verdi.



Acun Ilıcalı ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Daha öncede söylemiştim oyun alanındaki fevriliklere her zaman torelanslıyız. Ama Fatih önce kendi takımından birine sonra karşı takımdan birine fiziksel şekilde karşılık verdi. Survivor şartları dünyanın en zor şartları. Yarışmacılarımızın bir çoğunun normal şartlarının bu olmadığını ben biliyorum. Survivor'da adaleti bozacak bir karar vermedik. Dostumuza, yakınımıza asla herhangi bir tolerans tanımadık. Değerlendirme toplantımızda bundan sonrası için Survivor'larda da uygulayacağız. Seni bir kez daha uyarıyoruz. Bundan sonraki takımının kazandığı ilk ödülden yararlanamayacaksın."
rlarından dolayı uyardı.



'YALANCISIN VE İKİYÜZLÜSÜN'

Bir hafta içerisinde iki tartışmada yer alan Fatih, yaptıkları sebebiyle ada konseyinde özür diledi. Fakat daha sonra söze giren Eser, Fatih’i yalancılıkla ve ikiyüzlülükle suçladı. Acun ise bu sözlere büyük tepki gösterdi.



Pazartesi günü ise oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Erdi, Fatih, Sadin, Gökhan, ve Sadin'den en az oyu alan Survivor'dan elenecek.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi ünlüler takımı kazandı.

DOKUNULMAZLIK TUĞÇE'NİN OLDU

Gönüllüler takımının oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Tuğçe kazandı.




TUĞÇE KİMİN ADINI VERDİ?

Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Tuğçe ise eleme için Sadin'in adını verdi.


Haberin Devamı