Magazin Survivor'da hangi takım daha güçlü? 39. yeni bölüm fragmanı

Survivor'da hangi takım daha güçlü? 39. yeni bölüm fragmanı

Paylaş
Survivor'da hangi takım daha güçlü? 39. yeni bölüm fragmanı

Survivor 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor bölümde çok duygusal anlar yaşanıyor. Sema ve Damla gözyaşlarına hakim olamıyor. Yarışmanın güçlü kadın yarışmacısı Sema, Murat ile Hilmi Cem'e "Birbirinize ve Damla'ya sahip çıkın" tembihinde bulunuyor. Öte yandan ilk kez karşı karşıya gelecek takımlar ödül oyununa çıkıyor ve kazanan takım ailendinden bir kişiyle görüşme fırsatı bulacak.

TV8'in her bölümü ayrı heyecan fırtınası estiren yarışma programı Survivor'ın belki de en çok merak edilen bölümü yarın akşam ekranlara geliyor. Fragmanı ise yayınlandı. Yeni bölümde eski "All Star" takımı birbirleriyle vedalaşırken zor anlar geçiriyor. Özellikle kadın yarışmacılar gözyaşlarını tutamıyor. Sema; Murat ve Hilmi Cem'e gözleri dolu dolu "Birbirinize ve Damla'ya sahip çıkın" talimatında bulunuyor.

ÖDÜL OYUNU HEYECANI

Perşembe günleri her zaman olduğu gibi yeni takımlar da iletişim oyununa çıkacaklar. İkiye bölünen takımlar ilk kez karşı karşıya gelecekler. Bu anlar da bile eski All Star takımı duygu dolu anlar yaşıyorlar. Ödül ise bu zamana kadarki en anlamlı ödül. Kazanan takım ailesinden bir kişiyle yüz yüze görüşecek. Yarışmacıların her biri ödülü duyduğunda kendinden geçiyor.



ACUN'DAN ANKET

Acun Ilıcalı, Twitter hesabından bir anket düzenleyerek "Sizce şimdi hangi Survivor takımı daha güçlü?" sorusunu sordu. Ankete şimdiye kadar 43 bin kişi katıldı. Anket, 5 gün sonra erecek.



SURVIVOR YENİ TAKIM KADROLARI

All Star takımının ikiye bölünmesiyle birlikte Gönüllüler de bu takımlara deyim yerindeyse serpiştirildi. İşte iki takım kadroları...

GÖNÜLLÜLER

Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere, Hilmi Cem, Murat Ceylan, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali Akgül, Funda Alyakış, Birsen Bekgöz, Yağmur Banda.

ÜNLÜLER

Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, Ümit Karan, Sema Aydemir, Berna Canbeldek, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Yiğit Dikmen, Sahra Işık ve Merve Aydın

Haberin Devamı