Magazin Survivor'da kim elendi? Survivor'da kim gitti? İşte elenen isim...

Survivor'da kim elendi? Survivor'da kim gitti? İşte elenen isim...

Paylaş
Survivor'da kim elendi? Survivor'da kim gitti? İşte elenen isim...

Survivor'da eleme heyecanı yine nefesleri kesti.  Heyecanla beklenen veda konseyi dün akşam yapılmadı ve bu akşama ertelendi. Survivor'da eleme adayı 4 kişi belirlendi. Gökhan, Erdi, Berna ve Bulut arasından adaya veda eden isim belli oldu. Gecikmeli olarak yayınlanan Survivor'da herkes Survivor'da kim elendi? sorusunun cevabını merak ediyor. İşte elenen isim...

Survivor'da kim elendi? sorusunun cevabı bu akşam verildi.


Survivor 2017'de Göz6 evinden gelen yarışmacılardan biri elendi. Göz6 evinden, Erdi Ünver , Berna Keklikler ve Bulut Özdemiroğlu gelmişti.

3'ü de bu hafta eleme adayları içerisindeydi. Diğer isim de Gökhan olmuştu.

Survivor 2017'de elenen isim açlığa dayanamadığı gerekçesiyle adadan kendi isteğiyle ayrılan Eser West'in yerine gelen isim Bulut Özdemiroğlu oldu.


ADAYA VEDA EDEN BULUT ÖZDEMİROĞLU NELER SÖYLEDİ?


Survivor'dan elenen Bulut karar sonrası şunları söyledi:

Çok uzun süreçten sonra buraya geldim. Burası zor ve keyifli. İnsanın kendini dinleyecek o kadar çok vakti oluyor ki elini kolunu bile nasıl kullanabildiğini öğreniyorsun. Herkes futbolcu, doktor olmak ister ben Survivor olmak istiyordum. Geldim, yaşadım, en azından hedefimi gerçekleştirdim.

ACUN BOMBAYI PATLATTI


Bir kötü bir iyi haberi olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, veda konseyinde yaptığı konuşmada kötü haberi 2. kez ceza oyunu oynanacağını ve iyi haber olarak birleşme partisinden sonra 10 yıl hiç olmamış ödüllerin olacağını açıkladı.


SURVİVOR HAFTANIN EN BAŞARILI YARIŞMACILARI

Acun Ilıcalı, ada konseyinde geride kalan haftanın oyunlardaki en başarılı isimlerini açıkladı.

Erkeklerden haftanın birincisi 40 puan alarak gönüllüler takımından Ogeday Girişken oldu.

İkinci isim ise 38 puanla ünlüler takımından İlhan Mansız oldu.

Kızlardan bu haftanın birincisi 32 puanla ünlüler takımından Pınar Saka oldu.

En çok puan alan ikinci isim ise 29 puanla gönüllüler takımından Elif Şadoğlu oldu.


SURVİVOR'DA ELENEN BULUT ÖZDEMİR KİMDİR?


Bulut Özdemiroğlu 1988 yılında Düzce’de dünyaya geldi.Eğitimine Düzce başlayan Bulut Ö. Düzce depremini yaşamıştır.Hayatın zorluklarına karşı göğüs gererek hayatına devam eden Bulut üniversite eğitimi için Gastronomi bölümünü tercih etmiş ancak bölümün kendisine göre olmadığını farkederek Gastronomi bölümünü bırakmıştır.

Daha sonra ise eğitim hayatından kopmayarak Grafik Tasarım bölümünü tercih eden Bulut bu sıradada internet ve sosyal medya dünyasıyla haşır neşir olarak Bloggerlık yapmış ve sosyal medya fenomeni olmuştur.


GÖZ6 YARIŞMASIYLA GELDİ


Bulut Özdemiroğlu Göz6’ya başvurur. Binlerce başvuru arasında yarışmacı olarak Göz 6’ya katılan Burak renkli kişiliği ve dövmeleriyle oldukça dikkat çekti ve Eser West'in yerine geldi.


Eser West'in yerine geldi! Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir?



Survivor ünlüler takımı yarışmacıları kaç yaşında?



Sabriye'nin dans şovu Survivor'a damgasını vurdu!

Haberin Devamı