Magazin Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de dün gece Ünlüler ve Gönüllüler takımı, ödül için yarıştı. Oyun öncesi ödülün ne olduğunu gören yarışmacılar, sevinç çığlıkları attı. Peki Survivor'da gecenin ödülü neydi?

Survivor 2017 dün gece yine renkli görüntülere sahne oldu. Gönüllüler ve Ünlüler ödül olarak daha önce kendileri tarafından seçilen yemekleri görünce coşkularını gizleyemediler. Ünlüler takımı; tandır ve saç kavurma, Gönüllüler ise ciğer ve çıtır mantı ödülü için yarıştı. Mücadelenin kazananını Ogeday ve Furkan arasında yaşanan kıran kırana kapışma belirledi. Yemek ödülünü kazanan ekip Ünlüler oldu.


BERNA SİNİRLENDİ: KABUL ETMİYORUM

Ödül parkurunda yarışında Berna ve Pınar karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden Berna, sinirlerine hakim olamadı ve gözyaşlarına boğuldu.


SERHAT'IN ŞANSIZ ANLARI


Ödül oyununda Serhat Akın ve Ogeday karşı karşıya geldi. Serhat Akın, bir talihsizlik yaşayarak yere düştü. Oyunu kazanan yarışmacı Ogeday oldu.

KAZANANI BU MÜCADELE BELİRLEDİ


Ödül oyununun kazananını Furkan ve Ogeday'ın mücadelesi belirledi. Muhteşem bir performans sergileyerek takımına hem puanı hem de galibiyeti getiren Furkan, takım arkadaşlarını sevinçten çıldırttı.

AÇLIK İSYANI


Oyunu ve yemek ödülü kaybetmekten dolayı çok mutsuz olan Ogeday, "Yemek yemek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum" dedi.

TIKA BASA YEMEK YEDİLER


Ödülleri olan yemekleri yiyen Ünlüler takımında moraller son derece yüksekti.

'ABİLİK YAPSAYDI DA'


Sabriye, dokunulmazlığın sahibi olan ve aday olarak Adem'in ismini veren Sedat'ı eleştirdi.'Hep saygıdan, büyüklükten bahsediyor. Savaşı bitirmekten bahsediyor. Bir abilik büyüklük yapsaydı da, bu savaşı bitirseydi." şeklinde konuştu.

SABRİYE: ADEM BENİ KISKANIYOR OLABİLİR

Ünlüler'de Sabriye, bir süredir gergin olduğu yarışmacı arkadaşlarının kendisiyle yakınlaşmaya başladığını söyledi. Sabriye, oyunları kazanmaya başladığından beri diğer yarışmacıların kendisine daha yakın davrandığını söyledi. Sabriye ayrıca, "Adem onlar bana yakın davranınca kıskanıyor olabilir. Onlara çok güvenme diyor. Bu adada Adem'den başka güvendiğim kimse yok' dedi.


YARIŞMADA GERİLİM YÜKSELİYOR


Survivor 2017'de yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adaya veda edecek olan ismin de açıklancağı bu bölümde İlhan Mansız ve Sedat arasında tartışmaya yaşandığı görülüyor. Yine İlhan Mansız ve Fatih arasındaki gerilim yükseliyor.

İşte o fragman...


SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?


Survivor'da elemeye konseyine kalacak olan 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı.

Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı oyunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim İlhan Mansız oldu. İlhan Mansız'ın adını verdiği Pınar , elemeye kaldı.

Konseyde en fazla adı yazılan isim olan Fatih de elemeye kalan bir diğer isim oldu.

Böylelikle elemeye kalan isimler Şahika, Adem, Fatih ve Pınar oldu.

Haberin Devamı