Magazin Survivor'da Sabriye ve Serhat birbirine girdi! Sabriye diskalifiye mi olacak?

Survivor'da Sabriye ve Serhat birbirine girdi! Sabriye diskalifiye mi olacak?

Paylaş
Survivor'da Sabriye ve Serhat birbirine girdi! Sabriye diskalifiye mi olacak?

Survivor 2017'nin yayınlanan son fragmanında ünlüler adasında ortalık fena karışıyor. Dokunulmazlık oyununda başlayan Sabriye Serhat kavgası adada da devam ediyor. Görüntülerde Sabriye'nin Serhat'a hakaret ettiği ve tekme atmaya çalıştığı görülüyor

Survivor'da bu yılın en gergin anları yaşandı. Ünlüler takımında yer alan Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın ile Milli Kick Boksçu Sabriye Şengül birbirine girdi.

Survivor adasında Serhat ve Sabriye arasında yaşanan gerilim adım adım şöyle gelişti:

ADIM ADIM SABRİYE SERHAT GERİLİMİ


Dokunulmazlık oyununda rakibine kaybeden Sabriye'ye Serhat oyun sırasında tepki gösterdi. Sabriye de Serhat'a tepki gösterince ikili arasındaki gerilim tırmandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bireysel dokunulmazlığı oynarken son üçe Adem, Serhat ve Sabriye kaldı. Sabriye oyunu kaybedince 'Dayan Adem' dedi.

TARTIŞMA ADA KONSEYİ'NDE DE DEVAM ETTİ


Ancak bireysel dokunulmazlığı Serhat kazandı ve Sabriye'nin sözlerine tepki gösterdi. Buradaki tartışma Ada Konseyi'nde de devam etti. İkili yine birbirini suçladı.

Yayınlanan son fragmana göre Sabriye ve Serhat adada yine birbirine giriyor. Sabriye'nin Serhat'a hakaret edip tekme atmaya çalıştığı görülüyor.

SABRİYE DİSKALİFİYE OLACAK MI?





Haberin Devamı