Magazin Survivor eleme adayı kimler? Dokunulmazlık oyununu kimler kazandı?

Survivor eleme adayı kimler? Dokunulmazlık oyununu kimler kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayı kimler? Dokunulmazlık oyununu kimler kazandı?

Survivor'ın dün akşam 101. bölümü ekrana geldi. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanırken gece de yarışmacıların kaderini belirleyen bir konsey gerçekleşti. Peki eleme adayları kimler oldu?

Survivor''da sona doğru yaklaşılırken heyecan da tavan yapmış durumda... Survivor son bölümde yarışmacılar, dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyunu sonrası konseye geçildi ve 3 kişi eleme potasına çıktılar.

Haberin Devamı

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da artık takım olarak değil bireysel olarak yarışılıyor. Yarışmacılar yine çok zolu bir parkurda mücadele vererek dokunulmazlığı kazandılar. Turabi ve Damla'nın yer almadığı parkurda kadınlarda dokunulmazlığı Nagihan, Erkeklerde ise Adem aldı. Konseyde en çok ismi yazılan isim Turabi olurken, Nagihan, Sema'nın Adem ise Murat'ın ismini söyledi.

DAMLA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sakatlığı nedeniyle oyunlarda yer almaya ve tedavi gömen Damla, dünkü konseyde duygusal anlar yaşadı. Eleme adayının belirleneceği sırada gözyaşı döken ve emeklerinin boşa gideceğini düşünen Damla'yı başta Anıl olmak üzere tüm yarışmacılar teselli etmeye çalıştı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor'ın 102 bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Survivor yeni bölümde yarışmacılar, ödül oyununa çıkacaklar. Ödül ise yine farklı bir yere seyehat şeklinde... Yarışmacılar ödülü duyunca adete kendilerinden geçerken oyun esnasında zaman zaman ufak çaplı sakatlıklar yaşanıyor.

Haberin Devamı