Magazin Survivor eleme adayları kimler? (29 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler? (29 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? (29 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2018 58. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelirken gece yapılan konseyde iki kişinin ismi daha eleme potasına çıktı. Peki Survivor eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da yavaş yavaş birleşmeye gidilirken dün akşam krtik bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. Son bölümde yine heyecan doruktaydı. "Ünlüler mi, Gönüllüler mi kazanacak?" sorusu herkes tarafından merak edildi. Öte yandan eleme adaylarınin kim olduğu araştırılmaya başlandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler almış uzun bir aradan sonra ödül kazanma fırsatı bulup bir seriye son vermişti. Dün iki takım kendi kaderlerini belirleyecek olan 2. dokunulmazlık oyununu oynadılar. Bu oyun da deyim yerindeyse kıran kırana geçti. Tartışmaya müsait olan oyunda zaman zaman tartışmalar yaşandı. Murat Ceylan'ın performansı ise güne damga vurdu. Oyun sonunda gülen taraf 10'a 6'lık skorla Gönüllüler oldu.

OYUN SONU GERİLİM

Parkurda sakatlanan Nagihan, elindeki problem nedeniyle oyunlarakatılmadı. Oyun sonunda sevinç gösterisi yapan Nagihan, Ünlüler takımının hışmına uğradı. İlk laf atan Elif, "Geçmiş olsun Nagihan" deyip imalı bir çıkışta bulununca Nagihan da geride kalmayarak cevabı yapıştırdı. Ardından da gerilim katbekat artarak devam edince büyük bir tartışma yaşandı. Yarışmacoılar ikiliyi ayırmak için yoğun çaba sarf etti. Tartışmanın yankıları gece konseyde de devam etti.



ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, ilginç bir konsey yaşadı. Murat ile Yağmur'un ismi eşit çıkınca ikili birlikte eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmicem ise Birsen'in ismini vermişti. Dünkü konseyde ise dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler en çok Elif'in ismini yazarken bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal ise Yiğit'in adını verdi.

TURABİ'DEN ŞOK ÇIKIŞ

Bireysel Dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal birisinin ismini vermeden önce uzun bir konuşma yapıp haktan bahsedip Yiğit'in ismini verdi.



Bu sırada Turabi ilginç bir çıkış yaparak "Haktan hukuktan bahsediyorsan benim adımı yazmalısın kardeşim. Ben sizi yalnız bıraktım. Burada cezamı çekiyorum. Bunda da cezamı çekmek istiyorum" dedi.




Haberin Devamı