Magazin Survivor eleme adayları kimler? (3 Haziran) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler? (3 Haziran) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? (3 Haziran) Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynandı. Tüm yarışların ötesinde olan ve yarışmacıların kaderini belirleyen oyun büyük bir heyecana sahne oldu. Oyun sonrası ise konseyde eleme adayları belirlendi.

Survivor'ın 87. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Kaybeden takım iki adayı eleme potasına çıkardı. Peki eleme adayları kimler?

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu yine nefes kesti. Her oyunun yalan bu oyunun gerçek olduğu yarışta kıran kırana bir mücadele vardı. Oyunun son anına kadar mücadele devam etti ve 9-9'luk eşitlik söz konusu oldu. Byarak yarışında Gönüllüler fırtına gibi esti ve yarışı kazanmayı bildi.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından Ünlüler sembol oyununa çıktılar. Oyunun galibi Mustafa Kemal Kurt oldu. Konseyde ise en çok adı yazılan isim Turabi oldu ve böylelikle ilk eleme adayı belirlenmiş oldu. Sembolü kazanan Mustafa Kemal Kurt ise Ümit Karan'ın ismini verdi. Ümit Karan isminin yazılmasının ardından Mustafa Kemal'e tepki gösterdi.

ADEM'DEN TURABİ'YE RİNGE ÇIKMA TEKLİFİ

Haberin Devamı

Turabi ile Adem arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. Dünkü konseyde yine Adem ve Turabi karşı karşıya geldi. Adem Kılıççı ve Turabi Çamkıran, ada konseyinde birbirini hedef alırken Adem, Turabi'ye ringe çıkma teklifinde bulundu. Turabi bu teklifi reddetti.