Magazin Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (17 Mart)

Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (17 Mart)

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (17 Mart)

Survivor'ın dünkü bölümünde Türk ve Yunan yarışmacılar haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaştılar. Kıyasıya geçen mücadele sonrası yenilen takımda 3 kişi eleme adayı olarak belirlendi. Peki eleme adayları kimler?

Survivor'un 26. bölümü dün akşam ekrana geldi. İlk dokunulmazlığı Yunan takımı almıştı gözler ikinci dokunulmazlık oyunundaydı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Gecenin sonunda da yenilen takımda konsey gerginliği vardı.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

İkinci dokunulmazlık oyununda rekabet en üst seviyedeydi. Oyun sonuna kadar mücadele nefes kesti. gülen taraf ise 10'a 8'lik skorla Türk takımı oldu. Bu skorun ardından dokunulmazlıkta final mücadeleleri yaşandı. Kazanan takım ise Yunan takımı oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Erkeklerde kazanan isim Yusuf olurken kadınlarda liderliği Büşra göğüsledi. Konseyde ise en çok ismi yazılan Atakan olurken Büşra, Hakan'ın ismini verdi. Yusuf ise Bora'nın adını söyledi. Böylelikle, Atakan, Hakan ve Bora eleme adayı oldu.