Magazin Survivor eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 88. bölümü dün akşam Acun Ilıcalı2nın sunumuyla ekrana geldi. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununun ikinci raundu vardı. İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler ile moral ve motivasyonu tavan yapan Gönüllüler karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım konseyde üçüncü ve dördüncü eleme adayını belirledi. Peki, eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da heyecan sona yaklaşırken tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'ın son bölümü Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8'de ekrana geldi. Dün akşamki bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ardından bireysel dokunulmazlık oyunu daha sonra da konseyde eleme adayları belli oldu.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu kıran kıran bir mücadeleye sahne oldu. Dokunulmazlık oyununun ikinci raundunda ise Ünlüler fırtınası esti. Ünlüler takımı oyunu baştan sona üstün götürdü ve parkurdan 10'a 2'lik skorla ayrıldı. Ünlüler dokunulmazlığın yanı sıra çikolata ödülü de kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Cumartesi günkü konseyde dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, en çok Turabi'nin ismini yazmıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal Kurt, Ümit Karan'ın ismini söyledi. Dünkü konseyde kaybeden Gönüllüler ise Hakan'ın ismini yazdı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan ise Damla Can'ın ismini verdi.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim oyununu çıkacaklar. Oyun esnasında ise Murat ve Ümit Karan arasında ufak çaplı bir sürtüşme yaşanacak.

Haberin Devamı