Magazin Survivor finalisti Hasan'ın birincilik tahmini

Survivor finalisti Hasan'ın birincilik tahmini

Paylaş
Survivor finalisti Hasan'ın birincilik tahmini

Survivor finalistlerinden Hasan Yalnızoğlu, Survivor Forum programına konuk oldu. Eski Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu programda favori yarışmacılarını açıkladı

Survivor Forum programına konuk olan Hasan Yalnızoğlu: 'Benim favorim birkaç tane. Favorilerimdem bir tanesi Adem, sporcu kişiliğiyle ve ordaki duruşuyla bana yakın bir isim. Tam beni cezbeden bir insan değil ama bana yakın. Gönüllülerden Gökhan, bir diğer favorim de Ogeday, kürekçi kardeşim', diyerek favori isimlerini açıkladı.

Hasan Yalnızoğlu, 2012'de Survivor ünlüler - gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında gönüllüler takımında yarıştı. Yarışmada 124 gün kaldıktan sonra 18. haftada adaya veda eden Hasan Yalnızoğlu, yarışmayı 5. olarak tamamladı.


HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?


Hasan Yalnızoğlu, 1974'te İstanbul'da doğdu. Dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi olan Survivor Hasan, sporcu kimliğiyle birçok başarıya uzandı. İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Survivor Hasan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu Survivor Hasan, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etti. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Survivor Hasan, 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.


Survivor 2017'de bu akşam ödülü kim alacak?

Haberin Devamı