Magazin Survivor kim elendi? (16 Nisan 2018) Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor kim elendi? (16 Nisan 2018) Ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor kim elendi? (16 Nisan 2018) Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunlarının her ikisini de kaybeden Gönüllüler'de bu akşam Damla, Hakan, Cümali üçlüsünden bir kişi yarışmaya veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takım ilk önce ödül oyununa çıktılar. İlk oyun yemek ödülü ikinci oyun ise baraka içindi. Oyunlar sonrası eleme heyecanı yaşanacak.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam terbiyeli tavuk ödülü için karşı karşıya geldiler. Her eleme öncesinde olduğu gibi oyuna Gönüllüler takımı daha iyi başladı. Fakat becerinin her şey olduğu oyunun sonunda kazanan taraf 10'a 8'lik skorla Ünlüler oldu. Oyun sonunda Cumali'ye eleştiri vardı. Yağmur ve Damla, Cumali'yi isteksiz olmakla suçladı.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam her pazartesi günü baraka ödülü oynanıyor. Bu haftaki oyun diğerlerinden daha farklıydı. Takımlar 4'er kişilik grup şeklinde yarıştı. Bu oyunda ise denge her şeydi. 4 kovayı dökmeden getiren taraf parkurun sonunda kovaları devirmek zorundaydı. Yağmur'un yağması her iki takımı da olumsuz etkiledi. Oyun sonunda gülen taraf yine Ünlüler oldu.

ADEM ÇILDIRDI

Baraka ödülü sırasında kovaları bir anda yere bırakan grup, suların dökülmesine neden oldu. Atış yapmaya geciken Adem çılgına döndü ve takım arkadaşlarına adeta patladı. Bu anlarda diğer yarışmacılar karşılık vermedi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da iki dokunulmalzık oyununu da Gönüllüler takımı kaybetti. İlk gün Cumali ve Hakan Hatipoğlu'nun ismi eleme potasına çıkmıştı. İkinci gün ise Damla ismi yazıldı. Bu üçlüden birisi bu akşam yarışmaya veda etti. Yapılan oylama sonucu en az SMS'i alan Cumali oldu ve yarışmaya veda etti.

PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİMLER?

Acun Ilıcalı, bu haftaki performans ödülllerini açıklayıp birincileri söyledi. Kadınlarda birinci Damla olurken erkeklerde birici ise Turabi oldu.

BERNA ELENDİ ÜMİT PARKURDA DEĞİLDİ

Dünkü konseyde Acun Ilıcalı, Ünlüler takımını şoke edecek bir kararı açıkladı ve Berna Canbeldek'in yarışmaya veda ettiğini söyledi. Öta yandan Ümit Karan sakatlığı nedeniyle bu akşamki iki oyuna da çıkmadı.



CUMALİ KİMDİR?

1986 yılında Iğdır'da dünyaya gelen Cumali Akgül, evli ve dört çocuk babasıdır. Daha önce defalarca Survivor’a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Beyazıt Öztürk’ün ısrarları ile Survivor 2018 Gönüllüler takımının yarışmacısı oldu.

Iğdır'ın Suveren Köyü’nden Cumali Akgül, Survivor yarışması için müracaatta bulundu. Müracaat ettikten sonra dikkat çekmek için bir hafta önce Iğdır’dan yola çıkan Cumali Akgül, Kars’a, ulaştı. Kars’tan Erzurum'a hareket eden Akgül, yürüyüşünü yarışmanın yayınlandığı televizyon kanalının önünde sonlandırdı.

Cumali Akgül Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Survivor’a aşık olduğunu iddia eden Akgül, katıldığı Beyaz Show'a katıldı. Beyazıt Öztürk’ün ve Beyaz Show seyircisinin ısrarına dayanamayan Acun Ilıcalı, Cumali Akgül’ü Survivor kadrosuna dahil etti. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamadı. Ilıcalı; "Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik." dedi.

Haberin Devamı