Magazin Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor'ın 24. bölümü bu akşam yayınlanıyor. Survivor yeni bölümüyle birlikte Yiğit Dikmen, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Buğra Eruygun yarışmada ilk kez boy gösterecekler. Yeni gelişmeyle birlikte "Mustafa Kemal Kurt kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusu gündem oldu.

Survivor'un 24. bölümü Alp Kırşan'ın sunumuyla izleyicilerle buluşacak. Survivor yeni bölümde All Star takımı ve Gönüllüler takımı ödül oyununda yarışacak. Oyun esnasında ise Nagihan ve Sema gerilimli bir an yaşayacak. Öte yandan yarışmaya Yiğit Dikmen, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Buğra Eruygun katılıyor.

Yiğit Dikmen ve Elif Şadoğlu All Star takımına; Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun Gönüllüler takımına dahil oluyor. Bu olay sonrası en çok merak edilen kişiler arasında Mustafa Kemal Kurt, ilgi gören isimlerden bir tanesi oldu.



MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Kurt, profesyonel Rugby oyuncusudur. Aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer aldı

Haberin Devamı