Magazin Survivor Nagihan Karadere'den botoks açıklaması

Survivor Nagihan Karadere'den botoks açıklaması

Paylaş
Survivor Nagihan Karadere'den botoks açıklaması

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 All Star dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Dudaklarına ve göğüslerine yaptırdığı estetikle konuşulan Nagihan Karadere ada konseyinde bu duruma açıklık getirdi.

Survivor 2018'in iki iddialı ismi Nagihan ile Nevin arasındaki rekabet konseyde değerlendirildi. Nagihan Karadere "yüzüne botoks mu yaptırdı?" sorularına da yanıt verdi. İşte Nagihan Karadere'nin açıklamaları...


"Acun Bey öncelikle sizden özür diliyorum çünkü ben son antrenmanda talihsiz bir sakatlık geçirdim ama ben her zaman alışığım. Atletizm yarışlarında da engelleri her zaman sakat bacaklarla, ayaklarımın üzerine basamıyorken de yüksek dereceler elde ettim. Buraya gelirken de sizi bilgilendirmem gerekiyordu ama kendime güvendiğim için ve son dakikada kadrodan çıkmam olmazdı. Nazara geldim.

BOTOKS DEĞİL KORTİZON TEDAVİSİ

Sakatlığımdan sonra kortizon tedavisi gördüm. Balon gibi oldum. Herkes bana Nagihan noldu? Botoks mu yaptırdın? Dolgu mu yaptırdın? diyordu. Ama tamamen kortizon etkisi. Şu an için kendime güveniyorum. Parkurlarda biraz seyirebilirim ama günden güne iyileşiyorum. Şu an benden sayı aldılar aldılar alamadılar geçmiş olsun hiç kimseye acımayacağım.



SURVİVOR 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Fenerbahçe’de yetişen Nagihan Karadere, 1 Ocak 1984 ‘te doğdu. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4×400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Nagihan Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. 7 Şubat 2016 tarihinde Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer alan Nagihan Karadere, Kıbrıs'taki Çeyrek Final'de Beşinci oldu.

Haberin Devamı