Magazin Survivor ödül (motosiklet) oyununu kim kazandı?

Survivor ödül (motosiklet) oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor ödül (motosiklet) oyununu kim kazandı?

Survivor 23. bölümü dün akşam ekrana geldi. İlk önce yarışmacılar hamburger ödülü için karşı karşıya gelirken ikinci yarış ise motosiklet içindi. En büyük mücadele ise motosiklet ödülü için verildi. Peki bu oyunu kim kazandı?

Survivor 23. bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. Son bölümde nefes kesen mücadeleler yaşandı. İlk oyun hamburger içindi ikinci oyun ise muazzam bir ödül yani motosiklet içindi. Dünkü bölümü kaçıranlar şimdi Survivor ödül oyunlarını kimin kazandığını araştırıyorlar.

Haberin Devamı

HAMBURGER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Dünkü bölümün ilk oyunu hamburger menülü ödülü için verildi. Yarışmacılar bu oyunda epey bir zorluk çektiler. Buna bir de yağmur eklenince zaman zaman sabırlar taştı. Oyunda baştan sona kadar büyük bir mücadele yaşandı. Oyun sonunda gülen taraf 10'a 7'lik skorla Yunanistan takımı oldu.

MOTOSİKLET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'ın son bölümünde Türk ve Yunan yarışmacılar son haftaların en muhteşem ödülü için karşı karşıya geldi. Ödül motosikletti ve baştan sona birbirinden başarılı performanslar sergilendi. Beceri ise en önemli kısımdı. Oyun sonunda Türkler 10'a 6'lık skorla galip geldi. Daha sonra Türk yarışmacılar kendi aralarında "Siyah mı, Beyaz mı?" oyununa çıktı. Burada en şanslı isim Büşra oldu ve motosikleti kazandı.

Haberin Devamı