Magazin Survivor ödül oyununu kim kazandı? 15 Mart 2018 son bölüm izle

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 15 Mart 2018 son bölüm izle

Paylaş
Survivor ödül oyununu kim kazandı? 15 Mart 2018 son bölüm izle

Survivor 24. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor son bölümde iki takım ödül oyunu için parkura çıktı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı?

TV8'in en çok takip edilen yarışma programı olan ve seyirciyi ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor'ın 24. bölümü ekranlara geldi. Survivor son bölümde All Star takımı ile Gönüllüler takımı ödül oyununa çıktılar.

BARAKA VE ERZAK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Konforlu bir baraka ve erzak için yarışan iki takım son anlara kadar dişe diş bir mücadele verdi. Yarışmanın en heyecanlı bölümü Sema ile Nagihan'ın parkura çıktığı anlardı. son bölüme başa baş giren iki yarışmacıdan kazanan kişi Nagihan oldu. Oyun sonrası ikili arasında sert temas oldu ama neyse ki bir tartışma yaşanmadı. Yarışmayı kazanan takım ise 10'a 9'luk skorla Gönüllüler oldu.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler tavuk yemeği ve salata için bir kez daha karşı karşıya geldi. Yine kıyasıya bir mücadele gerçekleşti.Bunun yanında bir de iki sporcunun kazanan takıma özel dersler vereceği oyunu All Star takımı kazandı.

HAKAN'LA ANIL TARTIŞTI

Baraka ve erzak ödülü yarışmasında Anıl kaybettiği oyun sonrası çılgına döndü. Elindeki suyu benche vuran Anıl'la Hakan arasında gerilim yaşandı. Anıl "Hep tartışma çıkarıyorsun" diyerek Hakan'ı eleştiriken Hakan ise Anıl'ın kendisini yanlış anladığını söyledi. İkili daha sonra el sıkışıp tatsızlığa son verdi.

HATASINI AĞIR ÖDEDİ

Ödül oyununda Elif ile karşı karşıya gelen Funda tam kazandım derken sayıyı rakibine kaptırdı...



ÜMİT KARAN NAGİHAN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ada yaşantısı boyunca takım arkadaşlarıyla pek yıldızı barışmayan Nagihan hatırlanacağı gibi eleme günü konseyde Ümit Karan'ı sert sözlerle eleştirmişti. Ümit karan yeni bölümle birlikte Nagihan'a verdi veriştirdi. Karan, Nagihan için son olarak "Allah'a yakın bana uzak olsun." dedi.



SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'ın geçen haftaki eleme konseyinde Murat, Damla ve Nihat Doğan'ın isimleri söylenmişti. Pazartesi günkü halk oylamasından en az oyu alan kişi Nihat Doğan oldu ve adaya veda eden kişi oldu.

Haberin Devamı