Magazin Survivor ödül oyununu kim kazandı? (20 Nisan 2018) son bölümde ödül hünkarbeğendiydi!

Survivor ödül oyununu kim kazandı? (20 Nisan 2018) son bölümde ödül hünkarbeğendiydi!

Paylaş
Survivor ödül oyununu kim kazandı? (20 Nisan 2018) son bölümde ödül hünkarbeğendiydi!

Survivor'ın 50. bölümü yine nefes kesti. Survivor son bölümde iki takım hünkarbeğendi yemeği için kıyasıya bir yarışa girişti. Oyun sonunda gülen taraf Gönüllüler oldu ve uzun zaman sonra ilk defa yemek ödülü kazanmış oldu.

Survivor'da yine Ünlüler ve Gönüllüler yemek ödülüne çıktı. Her bölümü ayrı heyecan fırtınası estiren yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler hünkarbeğendi yemeği için elinden gelen her şeyi parkura yansıttı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarış baştan sona heyecanlıydı. Orta bölüme kadar başa baş giden mücadelede Gönüllüler bir anda atağa geçerek farkı açtı. Yarışın sonunda kazanan taraf 10'a 5'lik skorla Gönüllüler oldu. Bu skorla birlikte Gönüllüler üst üste iki oyun birden kazanırken uzun süre sonra da bir yemek ödülü kazanmış oldu.

ÜNLÜLER TEDİRGİN

Gönüllüler'in üst üste iki oyun birden alması Ünlüler'i rahatsız etti. Oyun sonrası kritik yapan Ünlüler, endişeye kapıldı. Tüm takım bir oyun daha vermemek gerektiği konusunda anlaştı.

MERVE VE SEMA GERİLDİ

Ödül oyunu esnasında Sema ve Merve gerilim yaşandı. Sema'nın sert söylemleri Merve'nin sinirlerini bozdu. Başarılı yarışmacı, "Sema abana niye böyle çıkış yapıyorsun." diyerek takım arkadaşına sitemde bulundu. Gerilim adada da devam etti. Sahra'nın başucunda konuşmaya başlayan ikili yine tartışmaya başladı. Hakan Hatipoğlu, Ünlüler takımı hakkında yorum yaparken "Ünlüler takımı karışmaya başladı" dedi.

YARIN DOKUNULMAZLIK OYUNU VAR

Ünlüler ve Gönüllüler 51. bölümde dokunulmazlık oyununa çıkacaklar. Kaybeden takım iki eleme adayı çıkaracak.

Haberin Devamı