Magazin Survivor ödül oyununu kim kazandı? (21 Nisan 2018)

Survivor ödül oyununu kim kazandı? (21 Nisan 2018)

Paylaş
Survivor ödül oyununu kim kazandı? (21 Nisan 2018)

Survivor'ın 51. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler ilk oyununu çıktılar. Tam bir takım oyunun sergilendiği yarışmada kıran kırana bir mücadele vardı. Peki, ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'ın yeni bölümün ilk oyunu ödül oyunu içindi... Ünlüler ve Gönülllüler adeta zamanla yarıştı. Oyunun sonunda her parkurda olduğu gibi beceri ön plandaydı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Öüdl oyununda tam bir takım oyunu seyrettik. 5'er kişilik gruptan oluşan takımlar, zamana karşı yarıştı. Becerinin her şey olduğu oyuna iki ödül birden kazanan Gönüllüler, çok iyi başladı. Adranalinin tavan yaptığı yarışmada fark bir ara 4'e çıktı. Son bölümde gülen taraf Gönüllüler oldu. Merve ağırlık taşımakta çok zorlandı ve parkurda birçok kez düştü.


Survivor'da Turabi sinirden parkuru parçaladı!


ÜNLÜLER ÇOK AGRASİFTİ

Oyunda stres seviyesi çok yüksekti. İki oyundur kaybeden Ünlüler, her puan kaybettikçe yarışmacılar gerildi. Ümit Karan ve Turabi, son anda kaybettikleri yarış sonrası çılgına dönüp ellerindeki tahtaları sağa sola fırlattı.

BİRSEN NAGİHAN GERİLİMİ

Hız yarışmacılar için her şeydi. Gönüllüler'de Birsen ve Nagihan bir bölümde oyunu kazanmalarına rağmen birbirlerine girdi. Birsen'in uyarılarına sinirlenen Nagihan, takım arkadaşına deyim yerindeyse avazı çıktığı kadar bağırdı. Hakan Hatipoğlu her iki yarışmacıya da sakinleştirdi.

DOKUNULMAZLIK HEYECANI

Oyun sonrası iki takım dokunulmazlık oyununa çıkacaklar. Kaybeden takım konseyde iki kişinin ismini belirleyecek.

Haberin Devamı