Magazin Survivor şampiyon kim oldu? Survivor 2020 şampiyon belli oldu

Survivor şampiyon kim oldu? Survivor 2020 şampiyon belli oldu

Paylaş
Survivor şampiyon kim oldu? Survivor 2020 şampiyon belli oldu

Survivor 2020 bu akşam final bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın büyük finalinde şampiyon belli oldu.

Survivor'da finale kalan Barış ve Cemal Can şampiyonluk için yarıştı. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2020'de şampiyon belli oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da şampiyon kim oldu?

Survivor 2020 finalde şampiyon Cemal Can oldu.

Barış, Cemal Can ve Yasin, İstanbul'da yapılan üçlü finale kalan isimler olmuştu. Survivor 135. bölümde yarışmaya veda eden isim ise Yasin olmuştu. Bu elenmenin ardından finale kalan isimler Barış ve Cemal Can oldu.

Cemal Can: Hayalim gerçek oldu

Yarışmanın şampiyonu Cemal Can, ''Burada iki kazanan var. Hayalim gerçek oldu. Tek bir şey söyleyeceğim hayallerinizin peşinden gidin. Hayat çok kısa birbirinizin kalbini kırmayın.'' dedi.

Cemal Can Canseven kimdir?

Gönüllüler takımında mücadele eden Cemal Can, sempatik, duygusal tavırlarının yanı sıra başarılı performansıyla da adından söz ettirdi.

Annesi Rizelidir, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can, 25 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kendisinden 9 yaş büyük olan ve küçük annem dediği bir ablası vardır. Aslen İzmirli olan Cemal Can, liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başlamıştır.