Magazin Survivor yarışmacısı Burak Yurdugör kimdir?

Survivor yarışmacısı Burak Yurdugör kimdir?

Paylaş
Survivor yarışmacısı Burak Yurdugör kimdir?

Survivor 2020 gönüllüler takımında performans sergileyen Burak Yurdugör'ün kim olduğu Survivor izleyicileri tarafından merak ediliyor. Burak Yurdugör kimdir? Burak Yurdugör kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Burak Yurdugör, geçirdiği sağlık kontrollerinin ardından Survivor 2020 gönüllüler takımı kadrosunda yer almaya hak kazandı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun olan Burak Yurdugör, hırslı yapısıyla dikkat çekiyor. Burak Yurdugör, 21 yaşında İstanbul doğumlu. Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen'e dayanıyor. Bir kız kardeşi var. Babannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor.

Haberin Devamı

İlk okulda spora başladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun. Şuan da Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor. Spora ilk okulda başladı. Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak şuan da crossfit ve fitness ile uğraşıyor.