Magazin Survivor yarışmasına dahil olan Erman Altıkardeş kimdir?

Survivor yarışmasına dahil olan Erman Altıkardeş kimdir?

Paylaş
Survivor yarışmasına dahil olan Erman Altıkardeş kimdir?

Erman Altıkardeş Survivor yarışmasına dahil olan yeni yarışmacılardan. Uğur Pektaş'ın yerine Survivor'da yarışacak olan Erman Altıkardeş kimdir diye merak ediliyor. Erman Altıkardeş ile ilgili bilinmeyenleri öğrenmek için yarışmacıyı yakından tanıyalım.

Survivor 2020'nin yeni yarışmacıları Erman Altıkardeş ve İrem Akın oldu. Şaziye İvegin ve Uğur Pektaş'ın sakatlıkları nedeniyle yarışmadan çıkmalarının ardından adaya dahil olan yarışmacılar Erman Altıkardeş ve İrem Akın yeni bölümlerde yarışmalarda yer alacak.

Haberin Devamı

Survivor Panorama adlı programda 2 kişinin sakatlandığı açıklanmış ve yerlerine yeni yarışmacılar geleceği bilgisi verilmişti. Cuma günü yayınlanacak olan bölümün fragmanları ortaya çıktı.

Erman Altıkardeş kimdir?

Programın iki yeni yarışmacısından biri olan Erman Altıkardeş 22 Şubat 1996 doğumlu bir sporcu. Amatör futbol geçmişi olan yarışmacı Özçamdibispor, Altay ve son olarak 2013 yılında Ekol Göz Menemenspor'da oynadı.

24 yaşındaki Erman Altıkardeş'in futbol dünyasından tanıdığı isimler de var. Bunlardan biri 'Nöbetçi Golcü' olarak bilinen Fenerbahçeli eski futbolcu Semih Şentürk.