Magazin Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Paylaş
Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'un dün akşam 28. bölümü ekrana geldi. Son bölümde yarışmacılar iki ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Oyunlardan bir tanesi arabaydı ve şimdi programı kaçıranlar "Survivor araba ödülünü kim kazandı?" sorusunu soruyor.

Survivor'ın son bölümü yine kıran kırana geçen bir mücadeleye sahne oldu. Eleme öncesi, dün akşam ilk önce kek ile çiğ börek için yarışmacılar parkura çıktı daha sonra ise araba ödülü için kıyasıya bir mücadele verildi. Peki ödül oyunlarını hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ilk oyun kek ve çiğ börek içindi. Oyun baştan sona muazzam bir mücadeleye sahne oldu. Sayı bir Türk takımına bir Yunan takımına gitti. En sonunda gülen taraf ise 10'a 9'luk skorla Yunan takımı oldu.

SURVIVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Araba ödülünde Türk ve Yunan yarışmacılar karma şekilde yarıştı. Gruplar Sabriye'nin takımı ve Dimitra'nın takımı diye ikiye ayrıldı. Atış becerisi bu oyunda her şeydi. Bunu en iyi beceren takım ise Dimitra'nın takımı oldu ve 10'a 8 galip geldiler. Kazanan takım daha sonra "Siyah mı, Beyaz mı?" oyununa çıktılar. Burada en iyi tahminleri Tony yapınca arabanın sahibi oldu.