Magazin Survivor'da bu akşam kim elendi? Survivor 34. yeni bölüm fragmanı izle

Survivor'da bu akşam kim elendi? Survivor 34. yeni bölüm fragmanı izle

Paylaş
Survivor'da bu akşam kim elendi? Survivor 34. yeni bölüm fragmanı izle

Survivor 2020, bu akşam 33. yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle takip edilen yarışmada konsey toplandı ve sonrasında adaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte merak edilen detaylar.

Survivor'da yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarıştığı Survivor 2020'de bir isim daha adaya veda etmek zorunda kaldı. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte yarışmaya dair merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

En çok oyu kimler aldı?

Gönüllüler takımından en çok oyu olan ilk isim Barış oldu. Barış'ın ardından en çok oy olan ikinci isim ise Cemal Can oldu. Cemal Can elenmesi için Yasin'in adını söyledi. Barış da elenmesi için Burak'ın adını söyledi ve Burak eleme adaylarından oldu.

Survivor'da ilk eleme adayı kim olmuştu?

Survivor’da bu hafta ilk eleme adayı gönüllüler takımından Yunus Emre olmuştu.

Survivor'da bu akşam kim elendi?

Survivor 2020'de elenmesi için söylenen ilk isim Yunus Emre olmuştu. Bu akşam konseyde iki isim daha eleme adayı oldu. Cemal Can Yasin'i, Barış da Burak'ı elenmesi için aday gösterdi. Oylama sonucunda en az oyu alan isim Burak yarışmadan elenen isim oldu.

Survivor Burak Yurdugör kimdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun olan Burak Yurdugör, hırslı yapısıyla dikkat çekiyor. Burak Yurdugör, 21 yaşında İstanbul doğumlu. Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen'e dayanıyor. Bir kız kardeşi var. Babannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun. Şuan da Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor. Spora ilk okulda başladı. Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak şu an crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

Survivor 34. yeni bölüm fragmanı izle

Survivor 34. bölüm fragmanı yayınlandı