Magazin Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 21. bölüm fragmanı izle

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 21. bölüm fragmanı izle

Paylaş
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 21. bölüm fragmanı izle

TV8'de ilgiyle izlenen Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarıştığı Survivor'da gönüllüler takımından Cemal Can'ın söyledikleri yarışmacılar arasında şaşkınlık yarattı. İzleyenler Survivor 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye merak ediyor. İşte Survivor'da yaşananlar..

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2020 yeni bölümüyle büyük merak uyandırdı. Bu akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Yarışmadaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren gönüllülerden Cemal Can, 'Survivor benim için bitti' dedi. Survivor'a hızlı başlayan ve oyunlardaki başarısıyla yarışmaya devam eden Cemal Can, 'Dördüncü günden Survivor'dan şikayet etmeye başladım' diyerek mutsuzluğunu dile getirdi. Oyun alanında rakibine sitem eden Cemal Can şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

''Ben daha dördüncü günden başladım şikayet etmeye. Adada yaşamak çok zor. Özlem zorluyor. Zayıfladık iyice çiroz olduk. Dayanamıyorum, bitirdim kafamda. Survivor benim için bitti.'' Yarışmada da oldukça yavaş olan Cemal Can'ın hareketleri yarışma arkadaşlarının dikkatinden kaçmadı.

Dokunulmazlık yarışını kim kazandı?

Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde dokunulmazlık yarışını nefes kesen oyunun sonunda ünlüler takımı kazandı.

Survivor 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Survivor 21. bölüm fragmanı izle

Survivor 21. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.