Magazin Survivor'da eleme adayları belli oldu

Survivor'da eleme adayları belli oldu

Paylaş
Survivor'da eleme adayları belli oldu

Survivor, 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın 6. bölümünde 2. dokunulmazlık oyununun kazanan takımı ve sonrasında haftanın eleme adayları belli oldu

Survivor 2019'da heyecan ekranlara gelen 6. yeni bölümle sürdü. Dokunulmazlık oyunu sonrası dün de 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adaylarının hangi takımdan olacağı belli oldu. Peki Survivor'da bu hafta hangi takımdan kimler oldu?

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı Survivor'da Türkiye-Yunanistan mücadelesinde kazanan takım Yunan takımı olmuştu. Dün akşam ekrana gelen ikinci dokunulmazlık oyununu ise Türkiye takımı kazanmayı başardı ve mücadeleye eşitlik geldi.

Eşitlik sonrası iki takım arasında final oyunu oynandı ve finali kazanan Yunan takımı oldu. Böylelikle Survivor'da bu hafta elenecek yarışmacının Türkiye takımından olacağı kesinleşti.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımında eleme adayları da beli oldu. Sevilen yarışmada Türkiye takımının ilk eleme adayı Kader olurken, diğer eleme adayları ise bayanlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Sude'nin söylediği Okay ve erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Bora'nın söylediği Atakan oldu.

Haberin Devamı

Böylelikle bu haftanın eleme adayları Kader, Okay ve Bora oldu...

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'da geçen hafta Yunan takımından 3 eleme adayı çıkmıştı. Demi, İoulieta ve Spyros arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Demi oldu.