Magazin Survivor'da elenen isim şaşırttı!

Survivor'da elenen isim şaşırttı!

Paylaş
Survivor'da elenen isim şaşırttı!

Survivor 102. bölüm dün akşam ekrana geldi. Survivor son bölümde yarışmacılar yine harika bir ödül oyunu için mücadele verdiler. Gecenin sonunda eleme listesinde olan Murat Ceylan, Sema ve Turabi üçlüsünden bir kişi ada hayatına veda etti. Heyecanın tavan yaptığı gecede Survivor'da kim elendi?

Survivor'da dün akşam iki takım oyuncuları ödül oyunu için mücadele verirken gecenin sonunda eleme konseyinde gerilim ve heyecan tavan yaptı. Önceki bölümde eleme potasına çıkan Murat Ceylan, Sema ve Turabi üçlüsünden bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Cumartesi günü yapılan dokunulmazlık oyununda kadınlarda birinci Nagihan olurken erkeklerde ise Adem sembolü kazanan isim oldu. Konseye geçilirken en çok ismi yazılan isim büyük bir sakatlıkla pençeleşen Turabi oldu. Nagihan, en güçlü rakibi Sema'nın ismini verdi. Adem ise aynı takımdayken iyi anlaştığı Murat Ceylan'ın adını söyledi. Böylelikle bu içim eleme potasına çıktı. Dün yapılan gerilimli eleme konseyinde en az oyu Sema aldı ve Survivor hayallerine veda etti.

SEMA'DAN ELEME SONRASI AÇIKLAMA:

Çok değişik bir his. Daha önce yaşamadığımm bir his. Buraya gelirken de hiçbir şey hissedemedim. Herkes hayır gitmezsin dedi. Öyle bir kadrodayım ki eleyeceğim kimse yok. Son haftalardaki başarısızlığım benim Survivor'a veda etmeme sebep oldu. Burada çok güzel günlerim oldu çok zor geçse de. Parkura çıktığım zaman kendimi çok iyi hissettim. Burada olduğum için kendimi hep şanslı hissettim. İki arkadaşımla beraber All Star'ı devam ettirme şansım olduğu için gurur duydum. Keşke yapsaydım dediğim hiçbir şey yok. Elimden geleni yaptım. Ama çok başarılı finaller yapamadım. Üzgünüm. Turabi sakat Adem benchte yalnız kalacak. Bugün gidiyorum ama hiçbir şeyin bittiğini düşünmüyorum. Umarım bundan sonra Adem'in ve Turabi'nin hayali benim hayalim. Teşekkür ederim.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Kıbrıs finaline adım adım yaklaşılırken ödüllerin büyüklüğü de gitgide artıyor. Kazanan yarışmacıların adadan ayrılıp güzel bir ziyafet verip keyifli bir alışveriş yapacağı yarışmayı kadınlarda Nagihan, erkeklerde ise Anıl kazandı. Nagihan yanında Hakan'ı götürürken Anıl ise Hilmi Cem'i seçti.

DAMLA VE TURABİ HAKKINDA ACUN'DAN AÇIKLAMA

Survivor 2018 sakatlıklarla geçti... Birçok isim sakatlıkları nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Son olarak Damla ve Turabi sona yaklaşılırken büyük bir sakatlıkla pençeleşirken Acun Ilıcalı dün ikili hakkında açıklama yaparak Damla'nın ayağındaki problemin çözüldüğünü artık yarışmalarda performansını sergileyebileceğini aktardı. Turabi konusunda ise Metin Kuş'un en geç çarşamba günü bir karar vereceğini belirtti.

Haberin Devamı