Magazin Survivor'da finale kimler kaldı? 13 Temmuz Survivor 2020 finale hangi isimler kaldı?

Survivor'da finale kimler kaldı? 13 Temmuz Survivor 2020 finale hangi isimler kaldı?

Paylaş
Survivor'da finale kimler kaldı? 13 Temmuz Survivor 2020 finale hangi isimler kaldı?

Survivor 2020 bu akşam 135. bölümüyle ekranlara geldi. Büyük final heyecanının yaşandığı yarışma Survivor'da 'Finale kimler kaldı? 13 Temmuz Survivor 2020 finale hangi isimler kaldı?' soruları merak ediliyor. İşte finale dair merak edilenler.

İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2020'de şampiyonun belli olmasına çok az kaldı. Yarışmanın güçlü adayları Barış, Cemal Can ve Yasin şampiyonluk için yarışıyor. Bu akşam iki isim finale kaldı, bir kişi ise hayallerine veda etmek zorunda kadı.

Haberin Devamı

Survivor'da finale kimler kaldı?

Survivor 2020 bu akşam 135. bölümüyle ekranlara geldi. Canlı yayınlanan programda finale kalan iki isim Barış ve Cemal Can oldu.

Barış ismini duyduktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Yaptığı açıklamada, "Elimden gelenin en iyisini yaptım. O sakatlığı yaşamasaydım çok daha iyi olacaktı ama şükürler olsun bugüne geldim. " ifadelerini kullandı.

Cemal Can: Buraya kadar tırnaklarımızla geldik

Cemal Can, ''Yasin olmasaydı ben olmazdım. Yasin'in çok özel bir kalbi var, o özel kalbi tanıdığım için çok mutluyum. Buraya kadar tırnaklarımızla geldik.'' dedi.

Yasin: Kalbimin şampiyonu Cemal Can'dır

''Survivor'a başladığımdan bugüne kadar geçen süre zarfında yaşadığım her şey için çok mutluyum. Ben şu an finale kalmamış olabilirim ama güzel dostluklar kazandım. Barış için gelecek olursam sonradan arkadaşlığımız baya bir gelişti. Cemal Can için ise hangi günü ya da hangi ayları söyleyebilirim ki... Benim ruhumun, gönlümün, kalbimin şampiyonu Cemal Can'dır.''

Haberin Devamı