Magazin Survivor'da kim elendi? 12 Temmuz Survivor kim elendi? Survivor2020 finalde elenen isim belli oldu

Survivor'da kim elendi? 12 Temmuz Survivor kim elendi? Survivor2020 finalde elenen isim belli oldu

Paylaş
Survivor'da kim elendi? 12 Temmuz Survivor kim elendi? Survivor2020 finalde elenen isim belli oldu

Survivor 2020, bu akşam 134. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor 2020 finalde konsey toplandı ve sonrasında yarışmaya veda eden isim oylama sonucunda belli oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor'da yine bir eleme heyecanı daha yaşandı. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2020 finalde bu akşam bir isim daha adaya veda etmek zorunda kaldı. Peki Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte merak edilen sorunun cevabı.

Haberin Devamı

Survivor'da eleme adayları kim?

Cemal Can'ın dokunulmazlığı kazandığı Survivor'da bu hafta eleme adayları Berkan, Barış ve Yasin oldu.

Survivor'da bu akşam kim elendi?

Survivor 2020 finalde yarışmaya veda eden isim Berkan oldu.

Survivor Berkan Karabulut kimdir?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 7 yaşında futbol oynamaya başlayan Berkan Karabulut, sadece futbolla değil, sporun pek çok dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı.

2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı.

Aradan geçen süre ardından 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. Berkan Karabulut, tescilli bir güzel olan Lale Onuk ile birlikte.

Haberin Devamı