Magazin Survivor'da kim elendi? (13 Şubat 2019) Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? (13 Şubat 2019) Ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor'da kim elendi? (13 Şubat 2019) Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün eleme günüydü. Türk ve Yunan yarışmacılar ilk önce ödül oyununa çıktı, ardından gece ise tüm yarışmacılar konseyde bir araya geldi. SMS oylaması sonrası Türk takımından bir kişi adaya veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın 8. bölümü dün akşam ekrana geldi. Yarışmanın son bölümünde Türk ve Yunan yarışmacılar ilk önce ödül oyununa çıktılar. Büyük bir heyecanın yaşandığı ödül oyunu sonrası gece ise eleme heyecanı yaşandı. Kader, Bora ve Atakan'ın eleme adayı olduğu yarışmada bir kişi adadan uğurlandı.

Haberin Devamı

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam Türk ve Yunan yarışmacılar börek ödülü için karşı karşıya geldiler. Yarışmada heyecan son ana kadar devam etti. Oyun 9-9'a geldiğinde Hikmet büyük bir efor sarf ederek puanı almayı bildi ve ödülün sahibi Türkiye oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları Türk takımından çıkmıştı. Kader, Okay ve Atakan eleme adayları olmuştu. Dün yapılan SMS oylaması sonrası en az oy alan Kader oldu ve yarışmaya veda etti.

KADER NELER SÖYLEDİ?

Sözün bittiği yerdeyim. Elimden geleni yaptım. Nasibimde buraya kadar kalmak varmış. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Burada bir tane Hikmet Çoban diye biri var. Yanında da koyunları var. Kavalını iyi öttürüyor. Ama onun o kavalı bir gün kırılacak. O sürü de dağılacak. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Onları destekleyeceğim.

Haberin Devamı

KADER KARAKAYA KİMDİR?

1996 Bursa Osmangazi doğumlu Kader Karakaya, ortaokulda beden eğitimi öğretmeni tarafından keşfedilerek atletizme başladı. Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nde eğitimine devam ediyor. Atletizm branşında üniversiterlerarası Türkiye şampiyonasına katıldı. Fenerbahçe Spor Okulları'nda futbol eğitmenliği yapıyor.