Magazin Survivor'da kim elendi? 17 Mart Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi? 17 Mart Survivor'da kim elendi?

Paylaş
Survivor'da kim elendi? 17 Mart Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde belli oldu. Survivor 2020'de yine bir eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte 17 Mart Survivor eleme gecesine dair merak edilen detaylar.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bir kişi daha adaya veda etmek zorunda kalacak. Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı ekranlara gelen yeni bölümde belli oldu. Peki Survivor'da 17 Mart akşamı kim elendi? İşte merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

15 Mart akşamı ekranlara gelen yeni bölümde ilk eleme adayı, gönüllüler takımından Cemal Can oldu.

17 Mart Survivor'da kim elendi?

Survivor’da bu akşam ünlüler takımından bir kişi adaya veda edecek. Bu hafta en çok sms alan yarışmacılar Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can oldu. Nisa Bölükbaşı eleme adayı olarak Tayfun'un ismini söyledi. Cemal Can ise Ceyhun'un eleme adayı olması yönünde kararını açıkladı. Son eleme adayını da Yunus Emre açıkladı ve bu isim de Evrim oldu. Böylelikle eleme adayları Tayfun, Ceyhun ve Evrim oldu. Bu isimlerin arasından Survivor’a veda eden isim ise Tayfun oldu...

Tayfun Erdoğan

Survivor Tayfun Erdoğan kimdir?

Tayfun Erdoğan, 4 Kasım 1991 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğmuştur. Ünlü şarkıcı Emrah'ın oğlu olan Tayfun Erdoğan kendisini şöyle tanımlıyor:

Haberin Devamı

Bursa Osmangazi 4 Kasım 1991 doğumluyum. İlkokul ve ortaokulu Bisaş İlkögretim Okulunda okudum. Bursaspor alt yapısında futbol hayatım geçti. Liseyi de Bursa Hasan Ali Yücel Lisesi'nde okuyup mezun oldum.

Uludağ Üniversitesi 2 yıllık İşletme Bölümü'nden mezunum. 29 yaşındayım Bursa'da yaşamaya devam ediyorum.