Magazin Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor kim elendi? Survivor 96. bölüm izle

Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor kim elendi? Survivor 96. bölüm izle

Paylaş
Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor kim elendi? Survivor 96. bölüm izle

Survivor 2020, bu akşam 95. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da konsey toplandı ve sonrasında yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen soruların cevapları.

Survivor'da yine bir eleme heyecanı daha yaşandı. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarıştığı ilgiyle izlenen yarışma Survivor 2020'de bir isim daha adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor'da bu akşam kim elendi? Survivor 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yarışmaya dair merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da eleme adayları kim olmuştu?

Survivor'da gönüllüler takımı üst üste 4. kez dokunulmazlık oyununu kazandı. Yarışmada oynanan 4 dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımında Yunus Emre, Elif ve Aycan'dan sonra Sercan Yıldırım da eleme adayı oldu.

Survivor'da bu akşam kim elendi?

Survivor 2020'de bu akşam yarışmaya veda eden isim ünlüler takımından Aycan Yanaç oldu.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2020 Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç, bu akşam yarışmaya veda etti. Peki Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğdu. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Genç futbolcu, futbola Nünberg’le başladı ve daha sonra Köln’de devam etti.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı.

Haberin Devamı

Survivor 96. bölüm fragmanı

Survivor 96. bölüm izle