Magazin Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 24. bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Survivor son bölümde sembol oyunu, dostluk oyunu ve ödül oyunu heyecanı yaşandı. Gecenin sonunda ise Yunan takımından bir kişi adaya veda etti. Şimdi dünkü programı izleyemeyenler "Survivor'da kim elendi?" sorusunu yöneltiyor.

Survivor 1 ayı aşkın süredir ekranlarda... Dün ise yarışmanın 24. bölümü ekrana geldi. Son bölümde yarışmacılar birbirinden heyecanlı oyunlara çıktılar. Daha sonra her salı gecesi olduğu gibi adada eleme yaşandı. Peki, Survivor'da elenen isim kim?

Haberin Devamı

SURVIVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

24. bölümün ilk oyunu sembol içindi. Uzun vadede yarışmacılara avantaj sağlayan oyun konsantrasyon ve beceriye dayalıydı. Oyunu erkeklerde Okay, kadınlarda ise Sude kazandı.

KARNIYARIK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'ın dünkü ödül oyunu karnıyarık ve kola içindi. Türk takımı muhteşem bir performans sergiledi. Hükmet'in performansı da epey etkileyiciydi. Oyun sonunda Türk takımı Yunan takımına karşı 10'a 3 galip geldi.

DOSTLUK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün dostluk günüydü. Türk ve Yunan yarışmacılar bir takım olup, kızlar ve erkekler karışık şekilde yarıştı. Oyun sonunda gülen taraf erkeklerde Tony ve Okay; kadınlarda ise Melisa ve Dimitra oldu. Mücadeleyi kazanan yarışmacılar kıymalı böreğin sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı, Tony, Spyros ve Simos eleme adayı olarak belirlemişti. Dün yapılan oylamada en az SMS'i Vasilis Simos aldı ve yarışmaya veda etti.

VASİLİS SİMOS KİMDİR?

28 yaşında olan Vasilis, Atina merkez pazarında bir balık çiftçisidir. Basketbol ve futbol lisansı olan Vasilis, spor hayatının haricinde gazetecilik ve muhasebe eğitimi aldı. Bir televizyon kanalında sunuculuk da yapan Vasilis, kendisini otantik, dinamik ama duygusal bir karakter olarak tanımlar.