Magazin Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 59. bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Son bölümde sembol oyunu, ödül oyunu oynanırken gece ise eleme heyecanı vardı. Yarışmaya kimin veda ettiğini bilmeyenler "Survivor'da kim elendi?" diye sorguluyor.

Survivor 59. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor son bölümde Türk yarışmacılar arasında sembol oyunu oynandı. Daha sonra Siyah ve Beyaz takım muhteşem bir ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Gece ise iki dokunulmazlık oyununda da mağlup olan takımdan bir kişi hayallerine veda etti.

Haberin Devamı

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor finali için kritik bir oyun olan sembol oyununda, yarışmacılar dev sapanlarla hedefi vurmaya çalıştılar. Erkeklerde en iyi performansı Bora gösterirken kadınlarda sembolü kazanan isim Seda oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam sembol oyununun ardından ödül oyununa geçildi. Yarışmacılar için rüya gibi bir ödüldü. Kazanan takım Punta Cana'ya gidecek ve dilediğince eğlenecekti. Oyun yine heyecan fırtınası estirirken oyunun galibi 10'a 7 Siyah takım oldu. Kazan takımda büyük bir sevinç yaşanırken kaybeden takımda hüzün hakimdi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Sembol ve ödül oyunu sonrası beklenen kader anı geldi. Bu hafta İki dokunulmazlık oyununu kaydeben Siyah takımda Elpida ve Spyros'un eleme adayı olmuştu. Dün en az SMS'i alan Elpida oldu ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

ELPİDA MEZİRİDOU KİMDİR?

28 yaşında olan Elpida, Kıbrıs'ta yaşıyor. Bir inşaat firmasında satış sonrası yönetici olarak çalışıyor.

Crossfit, kick boks ve atletizm dallarında spor yaptı. Her türlü durumda sakin ve pozitif olduğunu söyleyen Elpida, kendisini rekabetçi, keyifli ve dinamik gördüğünü söylemişti.