Magazin Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu akşam elenen isim belli oldu

Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu akşam elenen isim belli oldu

Paylaş
Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu akşam elenen isim belli oldu

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde belli oldu. Survivor 2020'de yine bir eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte 21 Nisan Survivor eleme gecesine dair merak edilen detaylar.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam bir kişi daha adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı ekranlara gelen yeni bölümde belli oldu. Peki Survivor'da 21 Nisan'da kim elendi? İşte merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da eleme adayı kimlerdi?

Survivor'da Barış Murat Yağcı ve Ezgi Hocaoğlu eleme adayı olmuştu.

Gönüllüler takımından Barış, en çok sms alan isimlerden biri oldu ve otomatik olarak eleme adaylığı düşmüş oldu. Barış'ın ardından en çok oy alan isim Evrim oldu.

En çok oyu kimler aldı?

Ünlüler takımından ise en çok oy alan iki isim Mert ve Aycan oldu.

Barış elenmesi yönünde performansını düşük bulduğunu belirterek Gizem'in adını söyledi. Evrim ise elenmeyecek olmasına inandığım ve birisini söylemek zorunda olduğum için söylüyorum dedi ve Ardahan'ın adını verdi. Cemal Can da elenmesi yönünde Yasin'in adını söyledi. Böylelikle gönüllüler takımından 3 aday belirlenmiş oldu.

Ünlüler takımından Mert, elenmesi yönünde ilk aday olarak Yunus Emre'nin adını söyledi. Aycan da eleme adayı olarak Elif'in adını verdi. Böylelikle ünlüler takımından Ezgi, Yunus Emre ve Elif eleme adayları oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam kim elendi?

Bu akşam yarışmaya veda eden isim ünlüler takımından Ezgi oldu.

Survivor Ezgi Hocaoğlu kimdir?

Milli cimnastikçi olan yarışmacı 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak artistik cimnastik yaptı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan pilates eğitmenlik belgesi aldı. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi aldı. Şu anda cimnastik ve pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Survivor 54. bölüm fragmanı izle