Suşehri Suşehri'nde, liselerarası müzik yarışmasının finali yapıldı

Suşehri'nde, liselerarası müzik yarışmasının finali yapıldı

Paylaş
Suşehri'nde, liselerarası müzik yarışmasının finali yapıldı

Suşehri'nde, liselerarası müzik yarışmasının finali yapıldı

Bülent TATLI/SUSEHRİ(Sivas),(DHA) - SİVAS'ın Suşehri ilçesinde Liseler arası Türk Halk Müziği yarışmasının finali yapıldı
İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda Suşehri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği ''Liselerarası Türk Halk Müziği Ses Yarışması" programına ilçe Kaymakam Vekili Çağlar Partal, daire amirleri eğitim camiası vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. 8 lise öğrencisinin mücadele ettiği final yarışmasında, Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Nurdan Karabal birinci oldu. Karabal'a ödülünü Kaymakam Vekili Çağlar Partal takdim etti. İkinci olan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Aleyna Karadağ’a ödülünü Suşehri Belediye Başkan Vekili Mustafa İnan, üçüncü olan Suşehri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Berat Aygün' e ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Yıldız verdi. Kaymakam Vekili Çağlar Partal etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Program öncesi Sivas Kongresinin 100'üncü Yıl Etkinlikleri kapsamında İlçe İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulunda öğrenim gören 650 öğrenci tarafından Suşehri İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen koreografi çalışması katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı