Gündem 'Sütyenimi değil, CD'lerimi çıkartıyorum'

'Sütyenimi değil, CD'lerimi çıkartıyorum'

Paylaş
'Sütyenimi değil, CD'lerimi çıkartıyorum'

Antalyalı DJ Sıla Özbek, soyunarak dikkat çeken birçok yabancı meslektaşının aksine müziğiyle ön plana çıktığını söyledi

Avrupa turunun ilk ayağında 15 Mayıs gecesi Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da sezonun ilk canlı performansını sergileyecek olan DJ Sıla Özbek, ardından Almanya, İngiltere ve İsveç’te sahneye çıkacak.

Avrupa’nın birçok ülkesinde düzenlenecek bahar partilerinde çalacak olan DJ, yeni hazırladığı mikslerle Avrupalı gençleri coşturacak. Yurt dışında müzik yapan Türk DJ’ler arasında ilk sırayı alan, bunu da müziği ve aykırı imajına borçlu olduğunu belirten Özbek, aynı zamanda iyi bir dansçı.

"SOYUNARAK GÜNDEM YARATMIYORUM"

Özbek, müziğiyle ön plana çıktığını, birçok yabancı meslektaşı gibi üstünü çıkartıp soyunarak gündem yaratmadığını vurguladı. Özbek, "Benim çaldığım partilere gelenler, müzik dinleyip dans etmek için geliyor.

Kimse fiziğimle ilgilenmiyor. Tabii ki güzel ve çekici olmalıyım. Ben bunu imajımla sağlıyorum. Sütyenimi çıkarmak yerine, çantamdan CD’lerimi çıkartıyorum. Farkım bu" diye konuştu.

DJ Sıla Özbek, Antalya’da yetişen bir müzisyen olduğu için de gurur duyduğunu vurguladı. DJ Sıla Özbek, "Dünyanın birçok kentinde konser verdim. Her program öncesi kısa bir konuşmam olur. Antalyalı olduğumu oradan duyururum. Türkiye ve özellikle Antalya adını duydukları zaman Avrupalı gençler çılgına dönüyor. Burayı çok seviyorlar" dedi.

İbrahim LALELİ/DHA