Ekonomi Suzuki’den, Hem Ekonomik Hem Otomatik Sürüş Keyfi

Suzuki’den, Hem Ekonomik Hem Otomatik Sürüş Keyfi

Paylaş
Suzuki’den, Hem Ekonomik Hem Otomatik Sürüş Keyfi

Suzuki’den, Hem Ekonomik Hem Otomatik Sürüş Keyfi

Suzuki, hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımına yönelik modellerinde, yakıt tasarrufu ve uygun fiyat avantajını otomatik vites seçeneği ile birlikte sunuyor. Birbirinden şık Suzuki modelleri, otomatik vites seçeneği ile 31 bin 556 TL’den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.



Suzuki, Splash’tan SX4’e, Swift’ten Jimny ve Grand Vitara’ya kadar tüm modellerini, otomatik vites opsiyonuyla birlikte satışa sunuyor. Şehir içi kullanımın yanı sıra özellikle şehir dışı kullanımda da rakiplerine oranla daha fazla yakıt tasarrufu sağlayan Suzuki modelleri, 31 bin 556 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

Murat Aydın: “Satışlarımızın yüzde 79’u otomatik vites”

Perakende satışlarının yüzde 79’unun otomatik vites modellerle gerçekleştiğini belirten Suzuki Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın, “Otomatik vites modellerimizde elde ettiğimiz bu yüksek satış rakamı müşterilerimizin memnuniyetini ortaya koymaktadır. Araç ömrü süresince mekanik sorun yaratmayan otomatik vites modellerimiz sayesinde, müşteri memnuniyetinin sürdürülebilir olmasını sağlıyoruz” dedi. Suzuki Türkiye’nin, stok ve siparişlerinde otomatik vites ağırlığının satışlara paralel olarak arttığına dikkat çeken Aydın, yakıt tüketiminde de rakiplere göre daha yüksek oranda tasarruf sağladıklarını belirtti.

1.440 TL bandrol avantajı


Swift 1.2 GL AT’nin şehir dışı yakıt tüketimi 100 kilometrede 4.9 litre olarak gerçekleşiyor. Suzuki’nin iddialı modeller arasında yer alan Jimny, otomatik vites 4X4 ve arazi vitesi seçenekleri ile 1600 cc altında pazardaki tek otomobil olarak tüketicilerden büyük ilgi görüyor. 1300 cc’nin altında otomatik vitese sahip olan Splash, Swift ve Jimny, tüketicilere düşük bandrol avantajı da sağlıyor. 1300-1599 cc araçlara göre 1299 cc’ye kadar olan araçlar, 5 yıl için 1.440 TL bandrol avantajı sağlıyor.

Binek araç pazarında her 100 otomobilden 35’i otomatik vitesli modeller üzerinden gerçekleşiyor. Tüketicilerin otomatik vitese olan talebi her geçen gün artıyor.

Haberin Devamı