Magazin Tacı geri alınan Itır Esen: Yanlış anlaşıldım

Tacı geri alınan Itır Esen: Yanlış anlaşıldım

Paylaş
Tacı geri alınan Itır Esen: Yanlış anlaşıldım

Twitter'daki paylaşımında 15 Temmuz şehit ve gazilerine hakaret ettiği iddiasıyla tacı elinden alınan güzellik kraliçesi Itır Esen, hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi

Anadolu Adalet Sarayı'na avukatı ile birlikte gelen Itır Esen'in, soruşturmayı yürüten Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısınca "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.


Tacı geri alınan Itır Esen özür diledi


Itır Esen'in ifadesinde söz konusu paylaşımında hakaret kastının olmadığını, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylediği öğrenildi.


Usta oyuncu Itır Esen: Itır hatasının bedelini ödedi


Esen hakkında Twitter'daki paylaşımı nedeniyle 3 vatandaşın şikayette bulunduğu, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca da Esen hakkında, TCK'nın 216/2. maddesinde düzenlenen "Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.

TACI GERİ ALINMIŞTI


Türkiye çapında 22 Eylül'de düzenlenen Miss Turkey 2017 adlı güzellik yarışmasında birinci seçilen Itır Esen, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında, Twitter'da paylaştığı bir mesajla gündeme gelmişti.



Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen'in tacı geri alındı


Bu mesajında 15 Temmuz şehit ve gazilerine hakaret ettiği ileri sürülen Esen'in birincilik tacı, Miss Turkey organizasyon yetkilileri tarafından geri alınmıştı.

Haberin Devamı