Türkiye (Son Dakika) Taciz şüphelisini esnaf yakaladı

Taciz şüphelisini esnaf yakaladı

Paylaş
Taciz şüphelisini esnaf yakaladı

Bodrum'da, cinsel tacize uğradığı ileri sürülen kadının çığlıkları üzerine kaçmaya başlayan ve çevredeki esnafın yakalayıp polise teslim ettiği 23 yaşındaki M.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Dün saat 13.00 sıralarında Çarşı Mahallesi'nde, bir kadının çığlık çığlığa bağırmasının hemen ardından bir kişinin koşarak kaçtığını farkeden çevredeki esnaf, peşine düştü.

Haberin Devamı

Kısa süreli kovalamacanın ardından kaçan genç yakalandı. Kaçarken bir dükkanın önündeki gözlük standını da deviren M.G., kendisini yakalayan esnaf tarafından gelen sivil polis ekiplerine teslim edildi. Gayet soğukkanlı görünen M.G.'nin, devirdiği gözlük standındaki zararı ödeyeceğini söylemesi dikkati çekti. Polis, mağdur kadın ile yanındaki kadın arkadaşı ve gözaltına alınan şüpheli M.G.'nin ifadelerine başvurdu.

"PİŞMANIM, ŞEYTANA UYDUM" DEDİ

Başlangıçta kapkaç mağduru olduğu sanılan kadının, ifadelerden sözlü ve fiziki cinsel tacize uğradığı belirlendi. Bir klima satış ve bakımı yapan işyerinde çalışan M.G.'nin polisteki ifadesinde, "Pişmanım. Şeytana uydum" dediği öğrenildi. M.G., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı