Türkiye (Son Dakika) Tacize uğrayan kız çocuğu: Rüyamda her gün onu görüyorum

Tacize uğrayan kız çocuğu: Rüyamda her gün onu görüyorum

Paylaş
Tacize uğrayan kız çocuğu: Rüyamda her gün onu görüyorum

Adana'da, komşularının evinin tuvaletinde tacize uğrayan 10 yaşındaki kız çocuğu, "Her gün rüyamda o adamı görüyorum, çok korkuyorum" dedi

Olay, Yüreğir ilçesinin Dadaloğlu mahallesinde geçen cumartesi-pazar günü bir evde meydana geldi. Olayda Sebahat Aktar'a ait evin bahçesinde bulunan tuvalette bir kişi, Suriyeli 11 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti, sonra aynı kişi Suriyeli 9 yaşında bir çocuğu tuvalete getirerek tacizde bulundu.

Bir gün sonra 10 yaşındaki H.K.E.'yi tuvalete getirip tecavüz etmeye çalışırken, komşu kızının olayı fark etmesiyle tacizci olay yerinden kaçtı.

Olay mahalleli tarafından polise haber verildi. Polis, alarma geçerek çocuklara tacizde bulunan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

"ELİNDEKİ POŞET DÜŞÜNCE KURTULDU"

10 yaşında ilkokul 4. sınıf öğrencisi H.K.E., o günden beri zor günler geçirdiğini belirterek şunları söyledi: "Ben bakkala gidiyordum bir adam geldi, 'burada Fatma diye bir kadın oturuyormuş' dedi ben de nerede oturduğunu gösterdim. Bna 'kapıyı aç' dedi açtım sonra 'tuvalete gir, sus ve burada dur' dedi.



Adam kapıdan bakıyordu. Komşunun kızı süt almaya çıktı, bu sırada benim elimdeki poşet yere düşmüştü. Ses çıkınca, kız 'anne tuvaletten sesler geliyor' dedi. Annesi bakmak için dışarı çıkınca adam hemen kaçtı.

Ağzımı kapatıp kulağımı çekti sesim çıkmasın diye sürekli 'sus' diyordu. Ben bakkala giderken dedi ki 'elindeki parayı bırak sana büyük para vereceğim' dedi sonra beni oraya götürdü."

Küçük kız çok korktuğunu belirterek, "O günden beri hayaller görüyorum rüyama giriyor hep aynı adamı görüyorum, dışarıya çıkamıyorum" diye konuştu.

"EV SAHİBİNİN KIZI OLMASAYDI BEN ÖLÜRDÜM"



Anne Fatma K. ise şikayetçi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bugün benim başıma gelen yarın başkasının başına gelsin istemiyorum. Allah yüzüme baktı. O ev sahibinin kızı olmasaydı bana ölüm lazımdı.

O kişi yakalanmasa çok şey yaşanacak. bugün de karakola gittik şahsın resimlerine baktık. İki kişi yakalanmıştı onlar değildi.

Sonra 3'üncü kişiyi gösterdiler diğer Suriyeli çocuğu da getirip gösterdiler 'bu' dedi, kızım da 'bu' dedi.

Kızımın öğretmeni 'okulda çok sessiz duruyor hiç sesi çıkmıyor' diyor.



Çantasına beslemesini koyuyorum yemiyor. 'Anne canım hiç bir şey istemiyor' diyor.

Gece uyurken bağırıyor, uykusunda korkuyor anne geliyor, geliyor diyor. Hastaneye götürmem gerekiyor.

Kızımın yaşadıkları aklımdan hiç çıkmıyor rüyalarıma giriyor kabus görüyorum."

H.K.E.'nin ailenin en büyük kız çocuğu olduğu belirtildi. Kendisinden başka 3 kardeşi daha var. Babası Mustafa E. (42) ise iki yıl önce çocuklarını ve eşini terk edip gitmiş.

4

Haberin Devamı