Magazin Tacizin Son Kurbanı Eda Taşpınar

Tacizin Son Kurbanı Eda Taşpınar

Paylaş
Tacizin Son Kurbanı Eda Taşpınar

Beyoğlu'nun gözde eğlence bölgesi Asmalımescit'te ünlülerin yaşadığı tacizin son kurbanı, önceki akşam Eda Taşpınar oldu

Son yıllarda magazin ve sosyete dünyasından ünlü isimlerin eğlenmek için tercih ettiği Asmalımescit, Beyoğlu'nun en gözde bölgesi haline geldi. Hemen hemen her gece farklı bir ünlüyü ağırlayan Asmalımescit, eğlencenin yanı sıra taciz haberleriyle de sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

ECE ERKEN'İ DE SIKIŞTIRDILAR

Son birkaç ayda Sertab Erener'den Sezen Aksu'ya, Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya, Derin Mermerci'den Ece Erken'e kadar birçok ünlünün tinerci ya da sokak çalgıcıları tarafından tacize uğradığı bölgede, önceki akşam da benzer bir olay yaşandı.

TRAFİĞİ KİLİTLEDİLER

Buradaki bir mekandan çıkıp şoförünün kullandığı lüks cipine binen Eda Taşpınar'ın aracının etrafı, bir anda sarıldı. Sosyetik ikoncanın yolunu kesen sokak çalgıcıları; Taşpınar'a sıkıntı dolu anlar yaşattı. Eda Taşpınar'ın kendilerine para vermemesi üzerine "Sen bizim ablamızsın, yüzünü asma" diye bağıran gençler, uzun süre trafiği kilitledi. Şoförüne verdiği talimatla hızla yoluna devam eden Taşpınar, böylece Asmalımescit'te yıllardır yaşanan tacizin son kurbanı oldu.

Haberin Devamı