Spor Taffarel'den alkışlanacak hareket!

Taffarel'den alkışlanacak hareket!

Paylaş
Taffarel'den alkışlanacak hareket!

Gaziantepspor maçında Galatasaray'ı sahaya çıkaran Claudio Taffarel, hesabına yatırılan 15 bin Dolar'lık primi Florya'daki personele dağıttı

Galatasaray’da Cesare Prandelli’nin görevine son verilmesi sonrası takımı Gaziantepspor maçına çıkaran Claudio Taffarel, sadece teknik adam değil, “Adam gibi adam” olduğunu kanıtladı.

Cimbom, Antep deplasmanında zor da olsa 1-0 kazanarak üç puana ulaştı. Bunun üzerine yönetim, bu karşılaşmanın primlerini teknik heyet ve futbolcuların hesaplarına yatırdı. Takımın başında teknik sorumlu olarak çıkan Taffarel’in payına da 15 bin dolar düştü. Ancak Brezilyalı kaleci antrenörünün bu paraya hiç dokunmadığı ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre; karşılaşma sonrasında, “Teknik sorumlu olmam. Teklif ederlerse istifa ederim!” diyen Taffarel, bu primi Florya’da görev yapan personele dağıttı. Taffarel’in güvenlik görevlisinden malzemeciye, masörden tercümana kadar diğer personellere yaptığı bu jest takdir toplarken, çalışanlar, “Adam gibi adam” yakıştırmasını yaptı.

Yönetimin de Brezilyalı futbol adamının bu hareketinden çok etkilendiği bildirildi. Taffarel’in, “Göz önünde olmayan gerçek kahramanlar onlar. Biz iyi bir ekibiz ve herkesin bir görevi var. Gaziantepspor maçını kazanmak benim için de çok önemliydi. Ancak ilk olarak onlar bana güvendi” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı