Bilim - Teknoloji Take Two oyuncuları kızdırıyor
Paylaş
Take Two oyuncuları kızdırıyor

Günümüzde 200-300TL ödeyip satın aldığımız oyunlarda bile mikro ödemeler ile karşılaşıyor olmamız gerçekten fazlasıyla can sıkıcı. Fakat Take Two gibi firmalar, bu tarz ödeme sistemlerinin daha da yaygınlaşmasını istiyor

Mikro ödeme sistemleri sayesinde, geliştiricilerin oyundan kazandıkları paralarda hatırı sayılır artışlar yaşanıyor.

Bu ödeme sistemleri özellikle online yönü ağır basan oyunlar için büyük bir nimet. Geliştiriciler bazı item ve envanterleri nadir olarak nitelendirerek oyun severlerden oyuna ödediği ücretin bile fazlasını talep edebiliyor.

ÖLÇÜYÜ KAÇIRDI


Bazı yapımcılar bu işi dozunda yapıyor olsa da bazılarının ölçüyü kaçırdığı gün gibi aşikar. Ölçüyü kaçıran firmalardan birisi de Rockstar ve 2K Games gibi yapımcıları da bünyesinde barındıran Take Two.
TakeTwo son olarak 2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K18’deki mikro ödeme sistemi ile gündeme gelmişti. Oyun severler NBA 2K18’deki jeton sisteminin fazlasıyla abartıldığından şikayetçi olmuş ve durumun bir an önce düzeltilmesini talep etmişti.


MİKRO ÖDEME SİSTEMİ MEVCUT OLACAK


Oyunculardan gelen tepkiler sonrasında Take Two tarafından yapılan açıklamada WWE 2K18’de mikro ödeme sisteminin olmayacağı belirtilmişti. Fakat firmadan gelen yeni açıklamaya göre, önümüzdeki dönemde çıkacak olan tüm Take Two oyunlarında mikro ödeme sistemi mevcut olacak. Bu oyunlara yeni WWE, GTA ve NBA 2K oyunları da dahil. Bakalım bu mikro ödeme sistemi nereye kadar devam edecek?

İşte en çok kullanılan Android versiyonları!

Haberin Devamı