Spor 'Takımım bir vites daha büyüttü'

'Takımım bir vites daha büyüttü'

Paylaş
'Takımım bir vites daha büyüttü'

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu

Kocaman, maç değerlendirmesine ilk 30 dakikadaki oyunlarını beğenmediklerini söyleyerek,

Haberin Devamı

"Zorlu bir rakiple oynayacağımız biliyorduk. Hem bireysel olarak kuvvetliler. Hem takım olarak iyiler. Zihinsel olarka zirvede olmadığımız böyle bir dönemde bizim için çok ters olabilirdi Gençlerbirliği. Maç öncesinde tedirgin edici bir durum vardı dolayısıyla.

Oyunu bir an önce kabul ettirme isteği vardı bizde. Oyunu rahatça kurmamızı engellediler. Geriye de düşünce stadın da havası tedirginleşti. Bunu rahatça sezebildik... Bizim ilk 30 dakikadan sonraki oyunumuz iyiydi. Bizi maça bağladı. Bizim için kırılma oldu. Takımımın bir vites daha büyüttüğünü söyleyebilirim. Kalan 4 maçın hesabını çok daha iyi yapabileceğiz. Bakalım ne olacak? diye konuştu.

Sezon başında sakat oyuncuların takıma katılmasıyla daha güçlü bir takım haline geleceklerini söyleyen Kocaman, bu sözlerinin arkasında durduğunu belirterek,

Haberin Devamı

"Oyuncu grubumuza baktığımız zaman güçlü olduklarını söyleyebiliriz. Sezon başında olumsuz sonuçların getirdiği olumsuzluklar bizim için sıkıntılı bir süreç yarattı. Bu takımın biraz daha üzerine koyabileceğini düşünüyorum. İlk yarının son 4 maçında alacağımız sonuçların bizim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu takımın en büyük gücü taraftarıdır. Birbirlerine güvenli oldukları zaman takım ve taraftar doğru işler yapacaktır." ifadeseni kullandı.

Kocaman ayrıca sezon başında antrenör takımı olmak istediklerini söylediğinin hatırlatılması üzerine

"Takımlarımıza yönetimsel anlamda kendi çapımda bir bakış getirmek istemiştim onları söylerken. İç etkenler ve antrenör takımı olmayı kolaylaştırmıyor. Şu an için pek mümkün olan şeyler değil. Bu da kendi yorumumdur." dedi. Ligin ilk yarısının son 4 haftasıyla ilgili değerlendirmesinde ise Kocaman, "Ben her kulvarda mücadele edecek bir takımımım olduğuna inanıyorum. Bunu zamanla göreceğiz. Son 4 hafta da bizim için belirleyici olacak. Kadroyu da çok değiştirmeden ilerlenmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki kısa vadeli zorluğu aşıp, ikinci yarıyı düşünmeye başlayacağız." diyerek sözlerini noktaladı.