Türkiye (Son Dakika) Takla atan otomobilden kurtuldu, hasara üzüldü

Takla atan otomobilden kurtuldu, hasara üzüldü

Paylaş
Takla atan otomobilden kurtuldu, hasara üzüldü

Bolu'da, kontrolden çıkıp kaldırıma çarparak takla atan otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazada hafif yaralanan sürücü Merve Kırlangıç, aracının hasar görmesine üzüldü, kendisine yardım edenlere, "Beni bırakın, arabaya bakın. Tamir olur mu?" dedi

Kaza saat 13.30 sıralarında D-100 Karayolu Paşaköy mevkiinde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden Merve Kırlangıç yönetimindeki 34 BU 9694 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıktı.

Haberin Devamı

Otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Sürücü Merve Kırlangıç ile yanındaki Sena Kırlangıç, emniyet kemeri takmaları sayelerinde kazadan hafif sıyrıklarla kurtulurken, çevredeki evlerde oturanlar yardıma koştu.

"BENİ BIRAKIN, ARABAYA BAKIN"

Bir kişi, Merve Kırlangıç’ın kanayan başının üzerine tampon yaptı. Merve Kırlangıç kendine yardım edenlere, "Beni bırakın, arabaya bakın. Tamir olur mu?" diyerek, hasar gören otomobiline bakıp üzüldü. Merve Kırlangıç ile kardeşi 112 ambulansıyla kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı.