Yaşam Taksim'de 2 farklı iftar organizasyonu

Taksim'de 2 farklı iftar organizasyonu

Paylaş
Taksim'de 2 farklı iftar organizasyonu

'Devrimci Müslümanlar' ve 'Anti-kapitalist Müslümanlar'ın çağrısıyla Galatasaray Lisesi önünden Gezi Parkı'na kadar iftar sofrası kurulacak; Beyoğlu Belediyesi de Gezi Parkı içinde 1500 kişiye iftar yemeği verecek

‘Devrimci Müslümanlar' ve 'Anti-kapitalist Müslümanlar’, ortak bir çağrı ile Ramazan’ın ilk günü olan salı akşamı (bugün) Galatasaray Lisesi önünden Gezi Parkı'na kadar zincirleme İftar sofrası kurma daveti yapmıştı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10267","10267","201307","10267-1.jpg");

Beyoğlu Belediyesi de Gezi Parkı'nda iftar vereceğini açıkladı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu dün Gezi Parkı'nı açarken bir soru üzerine parkta iftar çadırı kurulmayacağını ancak Beyoğlu Belediyesi'nin önceki yıllarda olduğu gibi bazı ramazan organizasyonları yapabileceğini söylemişti.

Belediye'den yapılan açıklamada, "Her yıl binlerce İstanbullu'nun iftar açtığı Gezi Parkı’nda bu yıl açık havada kurulan masalarda hizmet verilecek.

İftar saatinde kurulacak masalarda 1500 kişiye nezih bir ortamda yemek servisi yapılacak. İftar yemeğinin ardından kurulan masalar tekrar kaldırılacak" denildi.

İftarla ilgili Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da “20 yıldan bu yana sürdürdüğümüz Gezi Parkı iftar geleneğimizi sürdürüyoruz. Tüm İstanbulluları soframıza bekliyoruz" dediği belirtildi.

Haberin Devamı