Gündem Taksim'de taksiciye kadın dayağı

Taksim'de taksiciye kadın dayağı

Paylaş
Taksim'de taksiciye kadın dayağı

Taksim'de iki kadın ve bir taksici sopalı, biber gazlı kavgaya tutuştu! Taksiye tekme atan kadın dikiz aynasını kırdı. Kendilerine sopayla saldıran taksi şoförünü biber gazı sıkarak püskürttü

Olay, Beyoğlu Taksim Tarlabaşı Bulvarı'nda saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tarlabaşı Bulvarı'nda bir taksi müşterilerini indirmek için sağa yanaştı. Taksinin içinde bulunan iki kadın müşteriden biri arkadan gelen ve sağa yanaşmaya çalışan taksi şoförünün korna çalması üzerine dikkati dağılarak yere düştü. Yerden kalkan kadın "Neden kornaya basıp duruyorsun?" diyerek taksinin şoförüne tepki gösterdi.

Haberin Devamı

ÖNCE KÜFÜRLEŞTİLER

Müşterilerini bırakan taksici olay yerinden uzaklaşırken, kadınlar arkadan gelen taksi şoförü ile tartışmaya başladı. Aracından inen taksici ve kadınlar arasındaki tartışma küfürleşmeye dönüştü. Çevrede toplanan vatandaşlar ile esnaf karşılıklı küfürleşen taksiciyi ve kadınları sakinleştirmeye çalıştı. Vatandaşlar taksi şoförünü aracına binmeye ikna ederken, iki kadını olay yerinden uzaklaştırmayı bir türlü başaramadı.

KADINLARDAN BİRİ DİKİZ AYNASINI TEKMEYLE KIRDI

Taksi şoförünün camdan çıkardığı eliyle işaret yapması üzerine çılgına dönen kadınlardan biri, taksinin sağ dikiz aynasına tekme atarak kırdı.

Bunun üzerine sinirlenen taksi şoförü araçta bulunan sopayla kadınların üzerine yürüdü. Kadınlardan biri kendisini korumak için çantasında taşıdığı biber gazı spreyini çıkartıp taksi şoförüne sıkarken, elindeki sopayla diğer kadına yönelen taksici ve kadın arasında arbede yaşandı. Sopayla kadına vuran taksici, kadının ani bir hareketiyle yere düştü. Bu sırada elinde biber gazı spreyi ile taksiciye yanaşan kadın biber gazını taksicinin yüzüne sıktı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4818","4818","201102","4818-9.jpg");

BİBER GAZINDAN HERKES ETKİLENDİ

Vatandaşlar tarafları ayırmayı bir türlü başaramazken, o sırada oradan geçmekte olan polis ekipleri kavgaya müdahale ederek tarafları zor da olsa ayırdı.

Çevreye yayılan biber gazı esnafı, polisleri ve oradan geçmekte olan vatandaşları da etkiledi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine polis merkezine gittikleri öğrenildi.

Ali TİNBEK - KÜRŞAT TERCANLI - İSTANBUL - DHA