Kayseri Talas'ta belediye çalışanları kan verdi

Talas'ta belediye çalışanları kan verdi

Paylaş
Talas'ta belediye çalışanları kan verdi

Talas'ta belediye çalışanları kan verdi

KAYSERİ, (DHA) - TALAS Belediyesi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kan Merkezi tarafından 'Kan acil değil sürekli ihtiyaç' sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek oldu.
Hizmet binası içerisinde gerçekleşen organizasyonda belediye çalışanları, kurulan kan alma ünitelerine gelerek kan bağışında bulundu. ERÜ Kan Merkezi Donör Kazanım Merkezi Uzmanı Fatih Polat, “Erciyes Üniversitesi Kan Bağışı Merkezi ve Talas Belediyesi iş birliği ile kan bağışı etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikte bize gösterdiği ilgiden ve verdiği destekten dolayı başta Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın olmak üzere tüm belediye çalışanlarına, Talas Belediyesi ailesine teşekkür ederim” dedi.
Kan bağışının önemine de değinen Polat ise, “Bu zor zamanlarda başta kanser hastaları olmak üzere birçok alanda kullanılacak kanlar için bize yardımcı oldular, ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Vatandaşlarımız da 1 ünite kan ile 3 kişiye can olabilir. Herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı