Kayseri Talas'ta maskot bando çocuklara moral verdi

Talas'ta maskot bando çocuklara moral verdi

Paylaş
Talas'ta maskot bando çocuklara moral verdi

Talas'ta maskot bando çocuklara moral verdi

KAYSERİ,(DHA)- TALAS Belediyesi, 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası nedeniyle Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) kanser tedavisi gören çocuklara hastane bahçesinde maskot bando ile mini bir konser verdi.
1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası nedeniyle ERÜ Tıp Fakültesi Onkoloji Hastanesi’nde gerçekleşen organizasyonla tedavi gören çocuklara ve ailelerine farklı bir gün yaşatıldı. Çocuklar, Talas Belediyesi Maskot Bando Takımının çaldığı müziklerle eğlendi ve moral buldu. Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Musa Karakürkçü, etkinlik nedeniyle teşekkür ederek, “Müziği duyan tüm çocuklarımız camlara döküldü” diyen Karakürkçü, “Bugün burada toplandık, sağ olsunlar Talas Belediyesi’nin katkılarıyla, çocuklarımızı bir nebze olsun güldürebilmek için böyle bir etkinlik düzenlendi. Ben Talas Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Bu dönem içerisinde böyle bir destek çok önemli” diye konuştu.
Onkoloji Bölümü doktorlarından Prof. Dr. Ekrem Ünal ise, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür ederek, “Hakikaten biz, Mustafa Yalçın Başkanımızın her türlü desteğini görüyoruz. Hem yeni yapılan binada hem buradaki etkinlikte ve diğer birçok konuda hep yanımızda hissettik. Gerçekten çok teşekkür ederim” dedi.
Ebeveynler de çocuklarının düzenlenen etkinlikle moral bulduğunu söyledi. Etkinlik sonunda tedavi gören çocuklara kitap, kıyafet ve oyuncaktan oluşan hediyeler verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı