Gündem Talat Terim Kimdir?

Talat Terim Kimdir?

Paylaş
Talat Terim Kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim, Adana’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Talat Terim kimdir? Kaç yaşında ve neden vefat etti? İşte detaylar...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim vefat etti. Talat Terim memleketi Adana’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bu acı haberin ardından internette konu hakkında Fatih Terim’in babası Talat Terim kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularına yanıt arandı.

Haberin Devamı

Talat Terim, geçtiğimiz günlerde rahatsızlığının artması sonucu tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de, Cumartesi akşamı oynanan Alanyaspor maçının ardından, gece geç saatlerde Adana'ya gitmiş babasını ziyaret etmişti.

TALAT TERİM KİMDİR?

Talat Terim, 1924 yılında dünyaya gelmiştir. Fatih Terim'in, “Nerede olursa olsun, yurt içinde, yurt dışında; istisnasız her cuma ve her maçtan önce mutlaka babamı arayıp, annemle birlikte dualarını talep eder ve onların gönlünü alırdım şimdi ben babam için dua ediyorum” dediği babası Talat Terim, 6 Şubat 2019 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında hayatını kaybetti.

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nden de Talat Terim için başsağlığı mesajı yayınlandı. Sarı kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabından yayınlanan mesajta "Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, Sayın Hocamız Fatih Terim’e ve Terim Ailesi'nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadelerine yer verildi.